Hem Butiker Mors Dag Present Interflora

Mors Dag Present Interflora & 80% 2022 Maj

Dagligen uppdaterad Mors Dag Present Interflora gör det möjligt för dig att spara upp till 80% på din beställning i Maj 2022. Interflora Erbjudande: Bästa Erbjudandet: 50% Rabatt På Alla Varor | Partyhallen.

  • Visa Alla 23
  • Rabattkoder 4
  • Erbjudanden 19

FAQ for Interflora

Hur väljer jag en present till mors dag i Interflora?

Interflora tillhandahåller en mängd utsökta buketter. Du kan välja buketter som innehåller liljor och nejlikor. Nejlikor representerar kärlek, charm och respekt. Liljor symboliserar renhet och storhet. De är mycket lämpliga för att önska mammor och är också mycket vackra. I själva verket ligger livet i detaljerna, och blommor ger bara lite varmt till livet.

Erbjuder Interflora presentkort?

Interflora tillhandahåller ett blommig presentkort som är giltigt i 550 butiker över hela Sverige. Oavsett om du vill ge det till någon du bryr dig om, som semestergåva eller till en kund, det är ett mycket bra val. De valörer du kan välja är 100kr-100kr, och du kan välja om de ska levereras inom 30 minuter eller vid en viss tid. Du kan också beställa 60r SMS-rosor.

Vad är leveranspolicyn för Interflora?

Interflora tillhandahåller blomstertjänster i Sverige och har 550 offlinebutiker. Om du gör en beställning omedelbart kan du leverera den till din dörr samma dag med 5 dagars garanti. Dessutom levererar Interflora också till 150 länder.

Interflora Vilka betalningsmetoder stöds?

Interflora stöder Klarna, Mastercard, Visa, American Express och andra kreditkortsbetalningar. Du kan välja den specifika på beställningssidan.

Prenumerera på uppdateringar

Du kan när som helst välja bort våra nyhetsbrev från Interflora.